Jak zkontrolovat, zda vás někdo nezablokoval na Instagramu

Instagram vás neupozorní, když vás někdo zablokuje. Pokud máte podezřelé podezření na někoho, od koho jste už nějakou dobu neslyšeli, můžete zkontrolovat, zda vás na Instagramu zablokoval.

Můžete najít některé nástroje třetích stran, které inzerují, že vás upozorní, když vás někdo zablokuje, ale ty téměř nikdy nefungují.

Co tedy dělá? Nějaká dobrá staromódní detektivní práce. Podle následujících kroků zjistíte, zda jste byli zablokováni na Instagramu.

Začněme hledáním. Otevřete aplikaci Instagram na telefonu iPhone nebo Android a poté klepnutím na ikonu „Hledat“ přejděte na stránku „Prozkoumat“.

Zde klepněte na lištu „Hledat“. Zkuste vyhledat popisovač účtu Instagram dané osoby. Pokud uživatele nemůžete najít, může to znamenat, že vás zablokoval.

Jedním z jistých způsobů, jak zjistit, zda jste byli zablokováni, je najít cestu na jejich profilovou stránku v aplikaci Instagram. Nyní se zjevně z vyhledávání nedostanete.

Ale můžete to udělat ze starých komentářů nebo z konverzace Instagram DM. Pokud vidíte jejich popisovač Instagramu nebo jejich ikonu, klepněte na něj. Tato akce otevře jejich profil.

Pokud nyní Instagram říká něco jako „Tento účet je soukromý“, znamená to jen to, že přešli na soukromý účet a odebrali vás jako sledovatele. Můžete se je pokusit znovu sledovat a dostat se do jejich dobrých milostí.

Pokud ale aplikace Instagram říká něco jako „Zatím žádné příspěvky“ a nezobrazuje životopis profilu ani informace o jeho následovníkovi, znamená to, že jste zablokováni. Může se vám také zobrazit banner s nápisem „Uživatel nebyl nalezen“.

Můžete to potvrdit také tak, že navštívíte instagramový profil dané osoby na webu. Pokud si pamatujete jejich ID Instagramu, přidejte jej na konec odkazu „www.instagram.com/(username)“.

Pokud vám Instagram řekne, že stránka neexistuje, mohl vás zablokovat nebo mohl smazat svůj profil.

K rozeznání nemusí stačit jedna informace, ale pokud jste provedli všechny výše uvedené kroky a nemohli jste získat přístup k jejich profilu, pravděpodobně to znamená, že jste byli zablokováni.

Pokud si chcete být jisti, můžete požádat přítele, aby vyhledal jejich popisovač Instagramu. Pokud má váš přítel přístup ke svému profilu (ať už veřejnému nebo soukromému) a vy nemůžete, je jasné, že jste byli zablokováni.

Chcete jim dát ochutnat jejich vlastní medicínu? Můžete také někoho zablokovat na Instagramu.

SOUVISEJÍCÍ: Jak zablokovat někoho na Instagramu