Jak se odhlásit ze svého účtu Netflix na každém zařízení, které jej používá

Pokud jste se někdy přihlásili ke svému účtu Netflix na zařízení jiné osoby nebo jste jej nechali přihlášeni na zařízení, které již nepoužíváte, víte, jak nepříjemné to může být - zvláště pokud někdo jiný sleduje pořady ve vašem účtu a nakopává vás . Tady je postup, jak se odhlásit ze všech relací Netflixu jedním jednoduchým tlačítkem.

Chcete-li to provést z webového prohlížeče, nejprve navštivte Netflix.com a klikněte na svůj profil v pravém horním rohu, poté klikněte na „Váš účet“.

Na další obrazovce přejděte dolů na Nastavení a klikněte na „Odhlásit se ze všech zařízení“.

Nyní klikněte na „Odhlásit“ a váš účet Netflix bude odhlášen ze všech zařízení.

Chcete-li dosáhnout stejné věci pomocí aplikací pro iOS a Android, nejprve otevřete aplikaci a potom klepněte na ikonu v levém horním rohu.

Když se tyto podokno otevře, přejděte dolů a klepněte na „Účet“.

Dále přejděte dolů a klepněte na „Odhlásit se ze všech zařízení“.

Nakonec klepněte na „Odhlásit se“ a jste hotovi.

Když to uděláte, měli byste si být vědomi několika upozornění. Nejprve, jak se říká, může trvat až 8 hodin, než se změna projeví na všech zařízeních. Tato metoda se také odhlásí ze všech zařízení, včetně vašeho vlastního, takže se budete muset znovu přihlásit ke každému zařízení, které chcete pomocí svého účtu Netflix používat.