Jak někoho ztlumit na Instagramu

Může být neslušné přestat sledovat nového spolupracovníka na Instagramu. Pokud nechcete vidět něčí příběhy a příspěvky, ale chcete pokračovat v zasílání zpráv, zkuste je ztlumit. Zde je způsob, jak někoho na Instagramu ztlumit.

Když ztlumíte profil, Instagram je nebude informovat o vaší akci. Existuje několik způsobů, jak ztlumit něčí příspěvky nebo příběhy (nebo obojí). Tady je první.

Jak někoho ztlumit na Instagramu

V aplikaci Instagram pro iPhone nebo Android přejděte na profil osoby nebo stránky, kterou chcete ztlumit.

Zde klepněte na tlačítko „Sledováno“ v horní části profilu.

V zobrazené nabídce klepněte na tlačítko „Ztlumit“.

Nyní klepněte na přepínač vedle položek „Příspěvky“ a „Příběhy“. Ve vašem kanálu neuvidíte jejich příspěvky a jejich příběhy Instagramu budou ve výchozím nastavení skryty.

Pokud chcete pouze vypnout něčí příběhy, můžete klepnutím a podržením ikony jeho profilu v řádku Instagram Stories v horní části mobilní aplikace otevřít nabídku.

Odtud klepněte na tlačítko „Ztlumit“. Jejich příběhy budou okamžitě ztlumeny a skryty.

Pokud chcete někoho ztlumit, když narazíte na jeho příspěvek ve vašem zdroji, klepněte na tříbodové tlačítko Nabídka v horní části obrázku.

Zde můžete z nabídky zvolit možnost „Ztlumit“.

Pokud nyní chcete pouze ztlumit jejich příspěvky, vyberte možnost „Ztlumit příspěvky“. Pokud chcete ztlumit jejich příspěvky i příběhy, vyberte možnost „Ztlumit příspěvky a příběh“.

Jak někoho zapnout na Instagramu

I když někoho ztlumíte, můžete kdykoli přejít na jeho profil a zobrazit jeho příspěvky a příběhy. Chcete-li je zapnout, znovu klepněte na tlačítko „Sledování“ v jejich profilu a poté v nabídce vyberte možnost „Ztlumit“.

Nyní klepnutím na přepínače vedle položek „Příspěvky“ a „Příběhy“ zrušíte ztlumení profilu Instagramu.

Nepomáhá ztlumení profilu? Místo toho je můžete zablokovat na Instagramu.

SOUVISEJÍCÍ: Jak zablokovat někoho na Instagramu