Jak zakázat nebo odstranit účet Twitch

Twitch je skvělá platforma, kde můžete pohodlně sedět, odpočívat a sledovat své oblíbené streamery hrát hry a chatovat s jejich komunitami. Pokud vás Twitch nudí, možná budete chtít svůj účet deaktivovat nebo smazat. Zde je návod.

Jak zakázat účet Twitch

Pokud potřebujete od Twitche trochu času, můžete nejprve deaktivovat svůj účet. To vám umožní dočasně pozastavit aktivitu Twitch a skrýt váš profil před zobrazením. Pokud se nerozhodnete znovu povolit, nebudete se moci žádným způsobem přihlásit, chatovat ani používat svůj účet.

To je dobrá volba, pokud chcete od platformy trochu času pryč, ale přemýšlíte o návratu později. Nezapomeňte nejprve ukončit aktivní předplatné Twitch Prime a jakékoli další předplatné placeného kanálu, abyste se ujistili, že vám nebude účtován poplatek, když je váš účet deaktivován.

SOUVISEJÍCÍ: Jak se přihlásit k odběru Twitch Streamer pomocí Amazon Prime

Pokud zapomenete, nebojte se - Twitch by měl tyto předplatné ukončit automaticky, jakmile vyprší jejich platnost. Pokud svůj účet znovu aktivujete před ukončením jakéhokoli předplatného, ​​můžete i nadále využívat privilegia spojená s nimi.

Chcete-li deaktivovat svůj účet Twitch, přejděte na web Twitch a přihlaste se. Budete to muset provést z webového prohlížeče, protože svůj účet nebudete moci deaktivovat pomocí aplikace Twitch na počítači, iPhonu nebo Androidu.

Po přihlášení vyberte ikonu svého účtu v pravém horním rohu. V rozbalovací nabídce klikněte na možnost „Nastavení“.

Na stránce nastavení Twitch se posuňte dolů, dokud se nedostanete do sekce „Deaktivace vašeho účtu Twitch“, a poté klikněte na odkaz „Zakázat účet“.

Ujistěte se, že účet Twitch, ke kterému jste přihlášeni, je účet, který chcete deaktivovat. Pokud chcete, můžete uvést důvod v poli „Sdělte nám, proč deaktivujete svůj účet“, ale je to zcela volitelné.

Jakmile jste připraveni deaktivovat svůj účet, klikněte na tlačítko „Zakázat účet“.

Váš účet by nyní měl být deaktivován. Budete odhlášeni ze služby Twitch a veškerá aktivita ve vašem účtu by měla být pozastavena.

Pokud chcete svůj účet kdykoli znovu aktivovat, přihlaste se zpět do Twitch z webu služby pro počítače pomocí podrobností o deaktivovaném účtu.

Budete dotázáni, zda chcete svůj účet znovu aktivovat - klikněte na „Reaktivovat“.

Tím se obnoví váš účet a umožní vám pokračovat ve streamování nebo prohlížení jiných streamů.

Jak odstranit účet Twitch

Zakázání účtu Twitch vám dává možnost jej obnovit, pokud chcete nebo potřebujete později. Pokud chcete smazat svůj účet Twitch, můžete, ale tím trvale smažete vše, co je k tomuto účtu připojeno, včetně přátel, odběrů a následných kanálů.

Jakmile svůj účet odstraníte, nebudete jej moci obnovit a ostatní uživatelé si budou moci nárokovat vaše ID uživatele, jakmile bude recyklováno. Pokud si nejste jisti, nejprve deaktivujte svůj účet - svůj účet můžete kdykoli později smazat.

Chcete-li svůj účet Twitch smazat, přejděte na stránku pro smazání účtu na webu Twitch. Tento odkaz není snadno přístupný, takže k přístupu na stránku budete muset kliknout ručně. Pokud ještě nejste přihlášeni, musíte to udělat jako první.

Do uvedeného pole můžete uvést důvod pro smazání účtu, ale je to volitelné. Až budete připraveni účet smazat, klikněte na tlačítko „Smazat účet“.

Twitch potvrdí, že váš účet byl smazán, zprávou. Jakmile se to objeví, váš účet Twitch, nastavení a všechna další relevantní data budou smazána.

Jakmile to uděláte, nebudete moci svůj účet načíst, ale můžete svůj účet znovu zaregistrovat pomocí stejného ID uživatele, pokud si to přejete.